Valódi tűzfegyverek, valódi élmények!
Élménylőtér-Somogyaszaló

Csapatépítés

A munkahelyi, vagy spontán szerveződő közösségek összetartását nagyban erősítik az együtt átélt élmények. Mi egy igazán különleges szórakozás vagy akár vetélkedés lehetőségét kínáljuk ezeknek a közösségeknek, mely sokáig beszédtéma lesz mind a résztvevők körén belül, mind „kifelé”, élménybeszámoló formájában ismerősöknek, barátoknak.

Csapatépítés

Választhatnak honlapunkon szereplő csomagjaink közül, vagy saját maguk is összeállíthatják az igényeiknek leginkább megfelelő fegyvereket és felhasználni kívánt lőszermennyiséget. Emellett szívesen nyújtunk segítséget a csoport összetételéhez, létszámához, idő- és anyagi keretéhez leginkább illő lövészcsomag összeállításához, amennyiben ezt igénylik.

A megrendelt összetételű (kiválasztott fegyverek, lövés darabszám) program lebonyolítása során megfelelő lőoktatásban részesülnek a résztvevők, hogy mindenki a lehető legtöbb sikerélményhez jusson, egyúttal az adott fegyvertípusokkal a rendelkezésre álló idő alatt elérhető legmagasabb szintű, valódi lőtudást szerezzen. Mindezt az előírt vizsgákkal és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező lövészetvezetők felügyelete mellett, teljesen biztonságos körülmények között élik át a résztvevők. Ez a típusú élmény legjobban a nyugodt, „kényelmes” lebonyolítás mellett élvezhető.

Csapatépítés

Mivel a lövészet eredménye számszerűen, objektív alapon értékelhető, a megrendelő szempontjai szerint a kiválasztott program megrendezhető versenyzés jelleggel, ahol a résztvevők vetélkednek egymással a minél jobb eredmény eléréséért. Ehhez jobban illik egy feszesebb tempójú, pergőbb lebonyolítási forma, szűkebb időkerettel, ami (a versenyhez igazítva) nagyobb kihívás elé állítja a résztvevőket. Természetesen ebben az esetben is mindenki megfelelő lőoktatásban részesül, és ugyanolyan gondossággal ügyelünk a biztonságos végrehajtásra.

Ezeken túlmenően, amennyiben bármilyen különleges igény merül fel a végrehajtást illetően, igyekszünk teljesíteni azt, amennyiben biztonsági és technikai szempontok alapján megoldható.

Többféle fegyvertípus választása esetén kb. 60 fős létszámig tudunk folyamatos foglalkoztatást biztosítani. Bár a lövészet, különösen sörétes fegyverekkel a „nézők” számára is rendkívül szórakoztató és látványos, ennél nagyobb létszám esetén javasoljuk az érkezést több „hullámban” megszervezni, vagy a helyszínen egyéb módon lefoglalni az éppen nem lövő résztvevőket.

Csapatépítés

Gyakorlati tapasztalataink alapján előre tudjuk jelezni, hogy a megrendelő igénye szerint összeállított programhoz a résztvevők száma és a kiválasztott lebonyolítási forma ismeretében várhatóan mennyi idő szükséges.

Csoportok esetében is lehetséges mind hétköznap, mind hétvégén vagy ünnepnapokon lebonyolított lövészet. Mivel a lőtéri kapacitások lefoglalása bejelentési sorrendben történik, javasoljuk, a lövészet tervezett időpontját minél hamarabb, akár hetekkel előre jelentsék be és foglalják le.