Valódi tűzfegyverek, valódi élmények!
Élménylőtér-Somogyaszaló

Szolgáltatásaink

Alapelvünk, hogy nálunk nem csak lövészeti lehetőséget kapnak a vendégek a kiválasztott fegyverekkel, hanem lövészetvezetőink oktatásával a leadott lövések számából kihozható legmagasabb szintű, megmaradó lőkészséghez juttatjuk a lövőt. Így a lövészet nem csak egy felejthetetlen élmény lesz, hanem megszerzett tudássá is válik.


Lőgyakorlatok menete

Az előírt vizsgával és több éves lőoktatói gyakorlattal rendelkező lövészetvezető áttekinti a lövővel a legfontosabb biztonsági szabályokat. A fegyver működésének, biztonságos kezelésének bemutatása után még a kezdő lövő is pár perc alatt képes lesz elsajátítani a kiválasztott fegyverhez illő helyes testtartási, célzási, légzési, elsütési és egyéb lőtechnikai tudnivalókból annyit, amennyi az első eredményes lövészethez szükséges.


Az élmény

A lövészet varázslatos dolog: uraljuk a fegyvert, rajta keresztül megvalósítjuk az akaratunkat, eltaláljuk a célt. Emellett az eredmény azonnal mérhető, a billentyű elhúzását követő másodpercben már meg is kapjuk a visszajelzést: találtunk vagy hibáztunk. És bár a lövészetvezető minden szakmai segítséget megad az eredményes lövéshez, de a találat, a siker elvitathatatlanul a lövő érdeme, amit saját erejéből ért el. És ki ne szeretne rengeteg sikerélményt átélni rövid idő alatt? Mindehhez olyan különleges hatások társulnak, mint a fegyver dörrenése, a lövés által keltett lökés érzékelése, a céltárgy eldőlése/széttörése, a lőporfüst illata, a kirepülő töltényhüvely pendülése… Ezt az élményt meg kell élni!

Fegyvereink használatához semmilyen hatósági engedélyre vagy előzetes fegyverkezelési gyakorlatra nincs szükség. Ezért várjuk azokat, akik szeretnének betekinteni a lőfegyverek világába, de maguk nem rendelkeznek fegyvertartási engedéllyel. Bár a köztudatban a lövészet a férfiak szórakozása, mi különösen számítunk hölgyek és (kísérővel) gyermekek érdeklődésére. Tapasztalataink bizonyítják, hogy megfelelően kiválasztott fegyverrel felveszik a versenyt a férfiakkal is.


Vadászoknak

Szívesen látjuk azokat a vadászokat, akik fejleszteni szeretnék meglévő lőtudásukat, akár sörétes, akár golyós fegyverről van szó. Kifejezetten vadászoknak szóló ajánlatainkat bővebben a "Vadászoknak" címszó alatt találják. Használhatják saját, engedéllyel tartott fegyvereiket, de választhatnak a lőtér fegyverei közül is. Figyelem: sörétlövésre legfeljebb 28 gr súlyú, maximum 2,5 mm átmérőjű sörétszemekkel töltött lőszer használható. Golyós puskák közül mind a kis, mind a nagy kaliberű fegyverek engedélyezettek.

A lőtér méreténél fogva alkalmas teljes vadásztársasági rendezvények, lövészetek lebonyolítására is. Vállaljuk vadászjelöltek lövészeti vizsgára történő felkészítését is!


Fiataloknak

Várjuk azokat a fiatalokat, akik szeretnék a videó játékokban virtuálisan átélt lövészetet reális körülmények között kipróbálni. Valóságban is tudsz olyan jól lőni, mint a játékban?

Betöltött 18. életév alatt kiemelkedő precizitású PCP légfegyverekkel, illetve a modern hadifegyverekkel azonos megjelenésű sűrített szén-dioxiddal működő sorozatlövő géppisztolyokkal lőhetnek.

18. életév felett számítunk azokra, akik filmben, háborús híradásban látott legendás fegyvert szeretnének élőben kipróbálni, mint az AK 47 Kalasnyikov, Glock 17, Mosin-Nagant, Dragunov, stb.


Bérelhető

A lőtér kibérelhető vállalati rendezvények megtartására, vagy csapatépítő tréningek helyszíneként, a megrendelő kérése alapján összeállított lövészeti csomaggal. Ehhez biztosítjuk a személyzetet, igény szerint lövészeti bemutatót, „show”-t tartunk.


Koronglövő pálya

Szabványos méretű olimpiai skeet alappálya, amelyről amerikai trap és korongvadászat számok is lőhetők. Vadászok lőkészségének javítására, vagy olyan személyeknek, akik maguk ugyan nem vadászok, de szeretnék kipróbálni, lőtudásuk mire lenne elegendő egy valódi vadászaton. Kérésre lőhető rajta vadászat szimuláció szám is.


Golyós pálya

Eső, szél és napsütés ellen védett, fedett faépületben kialakított 4 lőállás, 10, 25 és 50 méteres lövészetre, illetve tetszőleges távolságban elhelyezhető változatos céltárgyakra. Vendégeink külön díjért kipróbálhatják újdonságunkat, a keresztben mozgó/futó papír célra történő lövészetet. Dinamikus, izgalmas, mint a filmekben! Engedélyezett fegyverek a kis- és nagy kaliberű pisztoly, kis- és nagy kaliberű golyós puska és félautomata karabélyok illetőleg légfegyver.