Valódi tűzfegyverek, valódi élmények!
Élménylőtér-Somogyaszaló

Sörétes puskák

Browning B 325 Skeet 12/70-es sörétes versenypuska

Browning B 325 Skeet 12/70-es sörétes versenypuska

Egy elsütő billentyű, sorrendváltó, széles csősín, tenyérbe illeszkedő széles előagy, robusztus felépítés: a Browning kifejezetten skeet lövészethez gyártott 12/70-es kaliberű versenypuskája. Konkrétan ezzel a fegyverrel 4-szer nyert egyéni Magyar Bajnokságot Lipcsik István, az Élménylőtér vezető lőoktatója, versenyzett vele a magyar válogatott tagjaként, és a korábban általa tartott országos csúcsot is ezzel a fegyverrel lőtte. Igazi kuriózum, próbálja ki!


Bettinsoli Crypto EL 12/76-os sörétes sportpuska

Bettinsoli Crypto EL 12/76-os sörétes sportpuska

12/76-os kaliberű sörétes fegyver. Egy elsütő billentyűje, könnyű súlya megkönnyíti a kezdők első lépéseit a koronglövészet világában. Cserélhető szűkítése gyakorlott lövő kezében alkalmassá teszi mind közeli, mind távoli korongok eltalálására.


Remington 870

Remington 870

Jól felismerhető fegyver: a filmekben ezzel a „pumpálós” fegyverrel szokták belőni az ajtót. Kipróbálható normál lőszer erősséggel, illetve jó fizikumú, bevállalós lövő esetén „Hard” lőszerrel.


Winchester SX3 „Raniero Testa” model

Winchester SX3 „Raniero Testa” model

Megnövelt tárkapacitású félautomata sörétes lőfegyver, ahol a tüzelés gyorsasága csak a lövő mutatóujjától függ! A fegyver a világcsúcstartó Raniero Testa-ról kapta a nevét, aki egy ilyen fegyverrel a saját maga által egyszerre feldobott 17 korongot tudott lelőni, mielőtt azok bármelyike leesett volna a földre! Mindez egy rendkívül ergonómikus, egyben mutatós kivitellel párosulva egyenesen felhívás a lövők számára: ez egy kuriózum, próbáld ki!


Winchester SXP

Winchester SXP

Klasszikus „pumpás” sörétes fegyver, pusztító erő, modern design, megbízható működés: ez az SXP!