Valódi tűzfegyverek, valódi élmények!
Élménylőtér-Somogyaszaló

Légfegyverek

Walther Dominator 1250 ismétlő légpuska

Walther Dominator 1250 ismétlő légpuska

Elősűrített levegőt használó (PCP) légpuska. Légtartályában kb. 120 lövésre elegendő sűrített levegőt tárol. A 8-as tárból egy egyszerű mozdulattal lehet a csőbe juttatni a lövedéket, és készen áll az újabb lövésre. Teljesen visszarúgás és elmozdulás mentes, ebből adódóan a pontossága lenyűgöző. E tulajdonsága miatt kedvelik nagyon a felnőttek is.


AirArms 410F ismétlő légpuska

AirArms 410F ismétlő légpuska

A legmodernebb működési elvű, elősűrített levegőt használó (PCP) légpuska. Nem kell lövésenként felhúzni, mert légtartályában kb. 80 lövésre elegendő sűrített levegőt tárol. Mindössze egy rövid mozdulattal kell a 10-es tárból a csőbe juttatni a lövedéket, és készen áll az újabb lövésre. Ezért kezelése könnyű, akár egy gyermek számára is (felügyelet mellett). Teljesen visszarúgás és elmozdulás mentes, ebből adódóan a pontossága lenyűgöző. E tulajdonsága miatt kedvelik nagyon a felnőttek is.

Tekintse meg használat közben:


Micro UZI CO2-es sorozatlövő géppisztoly

Micro UZI CO2-es sorozatlövő géppisztoly

Sorozatlövő légfegyver! Az UZI géppisztolyhoz megtévesztésig hasonlító méretű és súlyú géppisztoly a tárban lévő 25 db 4,5 mm átmérőjű acélgolyót egyenként, de sorozatlövéssel akár 4 másodperc alatt is képes kilőni, micro huzagolású csövének köszönhetően meglepő pontossággal. Felnőttek körében is rendkívül közkedvelt fegyver, valódi élménybomba!


Crosman DPMS SBR Full Auto

Crosman DPMS SBR Full Auto

Sorozatlövő volta és könnyű kezelhetősége leginkább a gyermekek körében teszi közkedveltté, de felnőttek is szívesen lőnek vele. CO2 patron hajtja, 4,5 mm-es acélgolyókat lő ki, kb 3 másodperc alatt a 25 db-ot. Nagyon élethűvé teszi, hogy tüzelés közben a zárszerkezet előre-hátra jár, mint a valódi géppisztolyoknál, bár azokénál kisebb mértékben.


Hammerli AR 20

Hammerli AR 20

A mai precíziós céllövő légfegyverek jellegzetes példánya: színes alumínium vázszerkezet, minden irányban állítható arc és válltámasz, markolat, elsütő billentyű. PCP működési elvű: a billentyű elhúzására egy légtartályban elősűrített levegő pontos kiadagolása mellett lövi ki a lövedéket. Mindehhez természetesen egy nagy pontosságú távcső is dukál: a pontossága mindenkit lenyűgöz. Próbálja ki Ön is, ne csak a gyermeke!


AUG A1 Airsoft

AUG A1 Airsoft

Jellegzetes alakjával úttörője volt a manapság oly divatos és praktikus „Bullpup” formavilágnak. Lényege, hogy a tár és a töltényűr az elsütő billentyű mögött található, ezáltal a fegyver teljes hossza jelentősen csökkenthető, anélkül, hogy a fegyver csövét rövidíteni kellett volna. Vagyis egy nagyon kompakt, kézreálló méretű karabélyt kapunk nagy pontossággal. 6 mm BB golyót lő ki, egyes illetve sorozat lövéssel, Red-Dot irányzékkal.