Valódi tűzfegyverek, valódi élmények!
Élménylőtér-Somogyaszaló

Légfegyverek

Crossmann RepeatAir CO2-es félautomata légpuska

Crossmann RepeatAir CO2-es félautomata légpuska

Kifejezetten könnyített súlyú, gyerekek által is egyszerűen kezelhető félautomata légfegyver. Szén-dioxid töltetű patronnal működtetve, pusztán az elsütő billentyű ismétlődő meghúzásával képes a lövő nagy pontossággal, és akár nagy tüzelési sebességgel a tárban levő 12 lövedéket kilőni. Mindezt anélkül, hogy közben töltenie kellene a fegyvert!

Tekintse meg használat közben:


Walther Dominator 1250 ismétlő légpuska

Walther Dominator 1250 ismétlő légpuska

Elősűrített levegőt használó (PCP) légpuska. Légtartályában kb. 120 lövésre elegendő sűrített levegőt tárol. A 8-as tárból egy egyszerű mozdulattal lehet a csőbe juttatni a lövedéket, és készen áll az újabb lövésre. Teljesen visszarúgás és elmozdulás mentes, ebből adódóan a pontossága lenyűgöző. E tulajdonsága miatt kedvelik nagyon a felnőttek is.


AirArms 410F ismétlő légpuska

AirArms 410F ismétlő légpuska

A legmodernebb működési elvű, elősűrített levegőt használó (PCP) légpuska. Nem kell lövésenként felhúzni, mert légtartályában kb. 80 lövésre elegendő sűrített levegőt tárol. Mindössze egy rövid mozdulattal kell a 10-es tárból a csőbe juttatni a lövedéket, és készen áll az újabb lövésre. Ezért kezelése könnyű, akár egy gyermek számára is (felügyelet mellett). Teljesen visszarúgás és elmozdulás mentes, ebből adódóan a pontossága lenyűgöző. E tulajdonsága miatt kedvelik nagyon a felnőttek is.

Tekintse meg használat közben:


Micro UZI CO2-es sorozatlövő géppisztoly

Micro UZI CO2-es sorozatlövő géppisztoly

Sorozatlövő légfegyver! Az UZI géppisztolyhoz megtévesztésig hasonlító méretű és súlyú géppisztoly a tárban lévő 25 db 4,5 mm átmérőjű acélgolyót egyenként, de sorozatlövéssel akár 4 másodperc alatt is képes kilőni, micro huzagolású csövének köszönhetően meglepő pontossággal. Felnőttek körében is rendkívül közkedvelt fegyver, valódi élménybomba!