Valódi tűzfegyverek, valódi élmények!
Élménylőtér-Somogyaszaló

Gyermekeknek

Lőterünkön általában 7-8 éves kortól fogadunk gyermekeket, szülői kísérettel. Ez a korosztály már biztosan tudja értelmezni a lövészetvezető által adott iránymutatásokat, amelyek által eredményesen fog lőni. Kifejezetten gyermekek számára szereztünk be speciális, a tűzfegyverekhez hasonló megjelenésű, a legkorszerűbb technikai megoldásokat tartalmazó légfegyvereket. Konkrétan minden légfegyverünk vagy CO2 patronnal, vagy elősűrített levegővel működik (PCP). Ezért ezeket a fegyvereket nem kell lövésenként felhúzni, illetve elsütéskor meg se mozdulnak (kivétel a full auto változatok, mert azok az élethűség kedvéért az eredetihez hasonló módon „rázzák” a lövő kezében a géppisztolyt). A nagyobb gyermekek (felügyelet alatt) akár önállóan is kezelni tudják a kiválaszottt fegyvert. Az eredményesség növelése érdekében a légpuskákkal általában ülve, feltámasztva lőnek. A fegyverek kimagasló pontosságának kihasználás érdekében, illetve hogy a célzást megkönnyítsük, valamennyi légpuskánk távcsővel vagy Red-Dot optikai irányzékkal szerelt.

A gyermekek nagyon fogékonyak új készségek elsajátítására: így van ez a lövészet esetében is. Nem szükséges előzetes fegyverkezelési tapasztalat: biztonságos körülmények között, a nagy tapasztalattal rendelkező lő oktatók segítségével a gyermekek bámulatos pontosságú lövésekre lesznek képesek. Az önbizalmukat növeli az azonnali sikerélmény: szempillantáson belül látja a találatát, majd megint és megint... Máshol szétszórtan viselkedő, nehezen leköthető figyelmű gyermekek perceken belül csillogó szemű lelkes és rendkívül fegyelmezett fiatalokká válnak.

Kifejezetten gyermekek számára érdekes, változatos, ugyanakkor kihívást jelentő céltárgyakat szereztünk be, vagy saját magunk fejlesztettünk ki. Közös ismertetőjelük, hogy a találatra valamilyen mozgással reagálnak: ledől, elfordul, pörögni kezd, elrepül... Legújabb tervezésű célcsoportunkkal pedig valódi mesterlövész feladatot tud végrehajtani a lövő: egy harctéri szituációt képviselő romos épület ablakaiból kell kilőnie az ellenséget imitáló apró fém bukócélokat.

Hozza el Ön is gyermekét az Élménylőtérre: ezzel különleges élményt szerez neki, szülőként pedig olyan kiemelkedő sportteljesítményt fog látni, amelyre méltán lehet büszke!


Gyermek normál 2023 csomag

A feladat első része a precíziós lövészetről szól: a fiatalok először a mai elérhető legmodernebb technikával (PCP) működő precíziós távcsöves légfegyverekkel fognak lőni. A célok mindegyike valamilyen mozgással jelzi a találatot: elrepül-forog-ledől stb. Emellett mesterlövész jellegű feladatot is végre kell hajtani: egy romos ház ablakaiból kell egyenként leszedni az ellenséges katonákat szimbolizáló kis fém lapokat. Bízzanak a gyerekben, a tapasztalt lövészetvezető támogatásával lényegesen jobban fog lőni, mint amire előzetesen gondoltak!

Ezt követi a sorozatlövésre is képes Airsoft fegyver, amivel inkább a lövészet látványosabb oldalával ismerkedhet meg : cafatokra lehet lőni a céltáblát.

Légpuska: 50 lövés
Airsoft: 1 tár/ 80 lövés

A csomag bruttó ára: 11 000 Ft


Gyermek emelt 2023 csomag

A normál csomag a megemelt lövésszámon túl kibővül még egy klasszikus fegyverrel, az UZI géppisztoly sorozatlövő, sűrített szén-dioxid gázzal működtetett változatával, és a napjainkban használatos modern megjelenésű géppisztollyal, a Crosman DPMS SBR-rel.

Légpuska: 70 lövés
Airsoft: 1 tár/ 80 lövés
SIG MCX: 60 lövés

A csomag bruttó ára: 23 000 Ft


Gyermek extra 2023 lövészcsomag

Különleges precizitású légpuskák: 110 lövés
Crossmann DPMS SBR full auto légpuska 3 tár /75 lövés
Airsoft: 2 tár /160 lövés
SIG MCX félautomata légpuska 1 tár/30 lövés

A csomag bruttó ára: 38 000 Ft