Valódi tűzfegyverek, valódi élmények!
Élménylőtér-Somogyaszaló

Gyermekeknek

Lőterünkön gondoltunk a 18 év alatti, de akár a még egészen fiatal (7 éves kortól) gyermekek számára történő tartalmas és szórakoztató kikapcsolódás megteremtésére is, a koruknak és képességeiknek megfelelő nehézségű célokkal. Kifejezetten gyermekek számára szereztünk be speciális, a tűzfegyverekhez hasonló megjelenésű, a legkorszerűbb technikai megoldásokat tartalmazó légfegyvereket. Konkrétan minden légfegyverünk vagy CO2 patronnal, vagy elősűrített levegővel működik (PCP). Ezért ezeket a fegyvereket nem kell lövésenként felhúzni, illetve elsütéskor meg se mozdulnak. Ezzel biztosítjuk, hogy a gyermekek (felügyelet alatt) akár önállóan is kezelni tudják a kiválaszottt fegyvert. Az eredményesség növelése érdekében a légpuskákkal általában ülve, feltámasztva lőnek. A fegyverek kimagasló pontosságának kihasználás érdekében, illetve hogy a célzást megkönnyítsük, valamennyi légpuskánk távcsővel vagy Red-Dot optikai irányzékkal szerelt.

A gyermekek nagyon fogékonyak új készségek elsajátítására: így van ez a lövészet esetében is. Nem szükséges előzetes fegyverkezelési tapasztalat: biztonságos körülmények között, a nagy tapasztalattal rendelkező lő oktatók segítségével a gyermekek bámulatos pontosságú lövésekre lesznek képesek. Az önbizalmukat növeli az azonnali sikerélmény: szempillantáson belül látja a találatát, majd megint és megint... Máshol szétszórtan viselkedő, nehezen leköthető figyelmű gyermekek perceken belül csillogó szemű lelkes és rendkívül fegyelmezett fiatalokká válnak. Tapasztalataink szerint a gyermekek 7 éves kortól tudják értelmezni és végrehajtani az eredményes végrehajtáshoz szükséges instrukciókat.

Kifejezetten gyermekek számára érdekes, változatos, ugyanakkor kihívást jelentő céltárgyakat szereztünk be, vagy saját magunk fejlesztettünk ki. Közös ismertetőjelük, hogy a találatra valamilyen mozgással reagálnak: ledől, elfordul, pörögni kezd, elrepül... Legújabb tervezésű célcsoportunkkal pedig valódi mesterlövész feladatot tud végrehajtani a lövő: egy harctéri szituációt képviselő romos épület ablakaiból kell kilőnie az ellenséget imitáló apró fém bukócélokat.

Hozza el Ön is gyermekét az Élménylőtérre: ezzel különleges élményt szerez neki, szülőként pedig olyan kiemelkedő sportteljesítményt fog látni, amelyre méltán lehet büszke!