Valódi tűzfegyverek, valódi élmények!
Élménylőtér-Somogyaszaló

Pisztolyok és revolverek

Rövid oktatás után és némi gyakorlással az akciófilmekben megcsodált bravúros lövések leadására is képesek lesznek vendégeink.


Tula MCM sportpisztoly

Tula MCM sportpisztoly (fekete)

Nagy mennyiségű lövés leadása sem fárasztó, és a kedvező árú lőszer miatt nagyon gazdaságos. A fegyver stabilizáló csősúllyal ellátott, minimális visszarúgó hatása miatt ideális a pisztolylövészet alapjainak megtanulására, begyakorlására. A fegyver félautomata működésű, így a lövő átélheti, milyen az, amikor pár másodperc alatt egy teljes tár lőszert beleereszt a célba…

Tekintse meg használat közben:


Glock 17

Glock 17

A fegyvert könnyű súlya, közepes mérete és nagy tűzereje a közeli célok (25 méterig) gyors és hatékony leküzdésére teszi alkalmassá. Lőterünkön fém sziluettekre, bukóalakokra és papír FBI emberalakra lehet lőni vele. Az önvédelmi szituációk begyakorlásán túl a lövés minden élményét (hanghatás, erőhatás, látványos becsapódás) megadja a használójának. Megszállottak 31 lőszer befogadására alkalmas tárral is kipróbálhatják. Emlékezetes élmény lesz…

Tekintse meg használat közben:


Glock 17 FAB K-POS

Glock 17 FAB K-POS

Ez egy olyan pisztoly, ami géppisztolyként használható a hozzá tervezett burkolat és markolatrendszernek köszönhetően. Ezáltal lényegesen könnyebben és pontosabban célra lehet tartani, miközben mérete alig nőtt.


TT pisztoly

TT pisztoly

A TT-33 (Tula-Tokarev) pisztoly a Vörös Hadsereg tisztjeinek oldalfegyvereként vált hírhedtté. Jellegzetes palack alakú hüvelye a szokásos pisztolylőszerekhez képest nagyobb mennyiségű lőport tartalmazott, és ólom helyett acél lövedékkel szerelve az első golyóálló mellényeket is képes volt átlőni. Ugyanezt a lőszert használta a PPS dobtáras géppisztoly, a „davaj gitár”.


FÉG PA 63 pisztoly

FÉG PA 63 pisztoly

A magyar honvédség és rendőrség számára tervezett és rendszeresített pisztoly 9x18 Makarov kaliberű. Pontosságát és megbízhatóságát korábban sokan bírálták. Véleményünk szerint ez zömmel a kíméletlen „mostoha” bánásmódra vezethető vissza. Nálunk kipróbálhatja, hogy megfelelő karbantartás mellett egy pontos, megbízható fegyver a FÉG PA 63.


Desert Eagle .50 Action Express pisztoly

Desert Eagle .50 Action Express pisztoly

A világ egyik legismertebb és legáhítottabb pisztolya. Emellett a videó játékok és akciófilmek sztárja, ilyen fegyvert láthatunk a Terminátor sorozat címszereplője kezében is. Sorozatgyártásban nem készítenek olyan pisztolyt, amelyik ennél nagyobb átmérőjű lövedéket lő ki. Közel 2 kg-os tömege és a lövedék ereje tiszteletet parancsoló. Emiatt csak olyan lövők próbálhatják ki, akik előtte egyéb, de már Magnum lövedékkel működő pisztollyal lőttek lőterünkön, különben komoly meglepetésben lenne részük... Némi felkészítés után amúgy a fegyver a méretéhez és az erejéhez képest biztonságosan és jól kezelhető.

Tekintse meg használat közben:


Taurus Euro Champion .357 Magnum

Taurus Euro Champion .357 Magnum

A .357-es kaliberhez szükséges robusztus felépítéshez ventillált csősín és impozáns megjelenés társul. 6 lövetű revolver, a .357 Magnum mellett .38 Special kaliberű lőszer kilövésére is alkalmas. Így jó lehetőséget kínál a két különböző kaliberű lőszer hatásának összehasonlítására. A fegyver használatához jó erőnlét szükséges, és javasolt előzetes tapasztalat a maroklőfegyverek használatában.

Tekintse meg használat közben:


Taurus „Raging Bull” .44 Magnum

Taurus „Raging Bull” .44 Magnum

Tiszteletet parancsoló méretek, egyedi megjelenés és elsütéskor megrázó erejű energia: ezek a legfontosabb jellemzői ennek a revolvernek. Számokra lefordítva különlegesen hosszú 8 3/8 collos cső, töltetlen állapotban 1,8 kg súly, 6 db 11 mm átmérőjű lövedék és rengeteg lőpor. A felszabaduló energia kordában tartását kétoldali 4 kivezetéses kompenzátor segíti. Clint Eastwood már ezt a kalibert favorizálta a Piszkos Harry című filmjében, a napjainkban pedig Jean Reno használta a Wasabi-ban, a mienkével azonos kivitelben.

Tekintse meg használat közben: