Valódi tűzfegyverek, valódi élmények!
Élménylőtér-Somogyaszaló

Pisztolyok és revolverek

Rövid oktatás után és némi gyakorlással az akciófilmekben megcsodált bravúros lövések leadására is képesek lesznek vendégeink.


Tula MCM sportpisztoly ( Bemutató videó megtekintése )

Tula MCM sportpisztoly (fekete)

Nagy mennyiségű lövés leadása sem fárasztó, és a kedvező árú lőszer miatt nagyon gazdaságos. A fegyver stabilizáló csősúllyal ellátott, minimális visszarúgó hatása miatt ideális a pisztolylövészet alapjainak megtanulására, begyakorlására. A fegyver félautomata működésű, így a lövő átélheti, milyen az, amikor pár másodperc alatt egy teljes tár lőszert beleereszt a célba…


Glock 17 ( Bemutató videók: 1 | 2 )

Glock 17

A fegyvert könnyű súlya, közepes mérete és nagy tűzereje a közeli célok (25 méterig) gyors és hatékony leküzdésére teszi alkalmassá. Lőterünkön fém sziluettekre, bukóalakokra és papír FBI emberalakra lehet lőni vele. Az önvédelmi szituációk begyakorlásán túl a lövés minden élményét (hanghatás, erőhatás, látványos becsapódás) megadja a használójának. Megszállottak 31 lőszer befogadására alkalmas tárral is kipróbálhatják. Emlékezetes élmény lesz…


Desert Eagle .50 Action Express pisztoly ( Bemutató videó megtekintése )

Desert Eagle .50 Action Express pisztoly

A világ egyik legismertebb és legáhítottabb pisztolya. Emellett a videó játékok és akciófilmek sztárja, ilyen fegyvert láthatunk a Terminátor sorozat címszereplője kezében is. Sorozatgyártásban nem készítenek olyan pisztolyt, amelyik ennél nagyobb átmérőjű lövedéket lő ki. Közel 2 kg-os tömege és a lövedék ereje tiszteletet parancsoló. Emiatt csak olyan lövők próbálhatják ki, akik előtte egyéb, de már Magnum lövedékkel működő pisztollyal lőttek lőterünkön, különben komoly meglepetésben lenne részük... Némi felkészítés után amúgy a fegyver a méretéhez és az erejéhez képest biztonságosan és jól kezelhető.


Taurus Euro Champion .357 Magnum ( Bemutató videó megtekintése )

Taurus Euro Champion .357 Magnum

A .357-es kaliberhez szükséges robusztus felépítéshez ventillált csősín és impozáns megjelenés társul. 6 lövetű revolver, a .357 Magnum mellett .38 Special kaliberű lőszer kilövésére is alkalmas. Így jó lehetőséget kínál a két különböző kaliberű lőszer hatásának összehasonlítására. A fegyver használatához jó erőnlét szükséges, és javasolt előzetes tapasztalat a maroklőfegyverek használatában.


Taurus „Raging Bull” .44 Magnum ( Bemutató videó megtekintése )

Taurus „Raging Bull” .44 Magnum

Tiszteletet parancsoló méretek, egyedi megjelenés és elsütéskor megrázó erejű energia: ezek a legfontosabb jellemzői ennek a revolvernek. Számokra lefordítva különlegesen hosszú 8 3/8 collos cső, töltetlen állapotban 1,8 kg súly, 6 db 11 mm átmérőjű lövedék és rengeteg lőpor. A felszabaduló energia kordában tartását kétoldali 4 kivezetéses kompenzátor segíti. Clint Eastwood már ezt a kalibert favorizálta a Piszkos Harry című filmjében, a napjainkban pedig Jean Reno használta a Wasabi-ban, a mienkével azonos kivitelben.