Valódi tűzfegyverek, valódi élmények!
Élménylőtér-Somogyaszaló

Félautomata karabélyok

"FN SCAR" Anschütz MSR RX 22 G Desert

Anschütz MSR RX 22 G Desert

A sivatagi hadszínterekről megismert jellegzetes homokszínű géppisztoly 0.22-es kaliberű félautomata változata, a jelenlegi csúcstechnikát képviseli. Az MSR (Modern Sporting Rifle) a könnyen kezelhető, pillanatok alatt nagy mennyiségű, mégis precíz lövés leadására alkalmas fegyvert jelenti. Ezáltal igen aktív és újszerűen élménydús lövészeti formát honosított meg a lőtereken, mindezt a háborús híradásokból megismert összetéveszthetetlen megjelenéssel. A fegyver a célzás megkönnyítése érdekében távcsővel szerelt. Használóját képessé tesszük arra, hogy másodpercek alatt több céltárgyat is úgy tudjon megsemmisíteni, ahogyan az akciófilmekben látta, vagy esetleg még ott sem. Az importőr tájékoztatása alapján az Anschütz MSR típuscsaládból ez az egyetlen példány Magyarországon: igazi különlegesség, próbálja ki!

Tekintse meg használat közben:


Marlin M 9

Marlin M 9

Fegyintézetekben rendszeresített fegyver, 9 mm Luger lőszerrel működő félautomata karabély. Igazi nehézsúlyú versenyző: a Red-Dot célzóberendezéssel és 10 lőszerrel a tárban használója komoly rombolást tud előidézni a céltárgyak között, egyúttal átélheti a gyors egymásutánban leadott lövések „jótékony” hatását a vállában is… Aki adrenalinra vágyik, ne hagyja ki!

Tekintse meg használat közben:


Heckler & Koch SL8-4

Heckler & Koch SL8-4

A mai kor technikai színvonalának megfelelő, a német hadsereg által jelenleg is használt G-36- os géppisztoly polgári célra gyártott változata. Komfortosabb tuskialakítás, hosszabb cső és a félautomata üzemmód az eltérés a G-36- hoz képest. Távcsöve az eredeti hadi kivitel, lőszere a szabvány 5,56 x 45 NATO kaliber, teljes köpenyes változatban. Könnyű célzás, kényelmes kezelés, kiemelkedően pontos lövések jellemzőek erre a gyalogsági fegyverre.

Tekintse meg használat közben:


AK-47 Kalasnyikov – a legenda

AK-47 Kalasnyikov – a legenda

Ha Ön elmúlt 18 éves, kezébe veheti és kipróbálhatja napjaink legelterjedtebb kézi lőfegyverét, a legendás AK-47- es Kalasnyikovot! Eredeti „fatusás” orosz gyártmány, eredeti orosz lőszer, 7,62 X 39 kaliberben!

Már az első lövések leadása után tudni fogja, mitől olyan közkedvelt ez a fegyver: könnyű kezelhetőség, nagyfokú üzembiztonság, átütőerő egy fegyverben összegyúrva. Az akciófilmeken kívül napjaink háborús gócairól (Közel-Kelet, Afganisztán, Afrika) szóló híradásokban láthatjuk leggyakrabban ezt a pusztító fegyvert, de Ön biztonságos környezetben, szó szerint első kézből tapasztalhatja meg rendkívüli tulajdonságait. Próbálja ki, nem fog csalódni benne!

Tekintse meg használat közben:


SIG SAUER M4 Sport

SIG SAUER M4 Sport

A napi híradásokban és a mozifilmekben gyakran látható, jelenleg az USA tengerészgyalogosai által használt modern gépkarabély. 5.56 X 45 NATO kaliber, alacsony súly, diopter irányzék, könnyű kezelhetőség.

Próbálja ki Ön is!


Heckler & Koch MP5

Heckler & Koch MP5

A világon legelterjedtebben használt kommandós géppisztoly! 9 mm Luger kaliberű, tehát pisztoly lőszert használ. Remek formatervezés, gyors tüzelésre is alig elmozduló cső, kiváló pontosság: mit lehetne még kívánni? Igen, egy precíziós Red Dot irányzékot! Az is van rajta….


PPS dobtáras géppisztoly

PPS dobtáras géppisztoly

A Vörös Hadsereg legendás géppisztolya a „davaj gitár”! Egy különleges kaliberű lőszert, a 7,62 X 25 TT-t használja. Tűzerejét mutatja, hogy a tár befogadóképessége 71 db lőszer!


SKS (Simonov)

SKS (Simonov)

A legendás AK 47 elődje, azzal azonos kaliberű: 7,62 X 39. Csöve lényegesen hosszabb, ezáltal pontosabb is. Neves utódjával szemben ez még nem volt képes sorozatlövésre, „csak” félautomata üzemmódra. Nagy mennyiségben gyártották az egykori Jugoszláviában, ezért a délszláv háborúban gyakran használt fegyver volt, a gyártó város neve után leggyakrabban „Kragujevac”-ként emlegetik. Közelharcban rettegett fegyverré tette a kihajtható szuronya.