Valódi tűzfegyverek, valódi élmények!
Élménylőtér-Somogyaszaló

Ajándékozzon Valentin napra, Farsangra, házassági évfordulóra, név- és születésnapra, ballagásra szeretteinek Élménylőtéri részvételt!

Az Élménylőtér különleges szórakozást nyújt minden korosztálynak: közelegjen bármilyen alkalom, erre az ajándékra még évek múlva is csillogó szemmel fog emlékezni a megajándékozott! Ön pedig biztos lehet benne, hogy ilyen élvezetes ajándékot senki mástól nem fog kapni!

Az Élménykupon A5-ös méretben, minőségi nyomdai kivitelben készül, elegáns díszborítékot mellékelünk hozzá. Így már az átadáskor sugallja egy különleges élmény eljövetelét, egyúttal leveszi az Ön válláról az alkalomhoz illő csomagolás terhét.

Az Élménykuponon az Ön által választott határidő kerül feltüntetésre. Hogy a megajándékozott valóban a neki leginkább megfelelő időpontban élhesse át az élményt, nyugodtan kérhet több hónapos érvényességet, mi bármikor szívesen látjuk! Ajándékozhat honlapunkon kínált csomagjaink közül, vagy „kipuhatolva” a megajándékozni kívánt személyt leginkább érdeklő fegyvertípusokat, a legjobbnak vélt összetételt Ön saját maga állíthatja össze, és az kerül feltüntetésre az Élménykuponon!

Az Élménykupont postán juttatjuk el a megadott címre. Az Élménykupon felmutatója ingyenesen jogosult a rajta feltüntetett szolgáltatások igénybevételére, így ügyeljen rá, ne kerüljön illetéktelen kezekbe! Az Élménykupon ellenértéke kiegyenlíthető a személyes átvételkor készpénzben, postai kiszállítás esetén a Shooting KFT bankszámlájára kérjük utalni az összeget. Magáért az Élménykuponért vagy a postai költségért nem számítunk fel semmilyen díjat. Számla igényét kérjük előre jelezze; azon a „Sportrendezvény szervezése” hivatkozás fog szerepelni.

Élménykupon igénylésére vagy további információk kérésére használhatja telefon vagy e-mail elérhetőségek bármelyikét.